nataliahikaru

"No matter what my heart will be Yours forever and I will fight till the day I see You again. 愛是生命的動力!!! 信心!謙卑!希望! Love is the driving force of life!!! Confidence! Humility! Hope! "Love complete my life of living! The Spirit of Love never fails, and miracles happen when you have the faith to believe in love! Be true to what God has put in your heart and don't look to the left or to the right. Stay focused on what God says! Be calm and stable, but passionate with enthusiasm!

Live Life with passion of Love

笹本恒子上個月剛滿101歲,是日本第一位女性攝影師,記錄了二戰前後的重要影像,她也是日本攝影家協會的創始人之一。直到現在,她依然持續攝影。

0

傳奇百歲老人笹本恆子書中的11句話送給大家:

1、永遠不要變得懶惰。

2、必須強迫自己保持清醒,才能繼續前進

3、每天讀書看報,發現想要拍攝的東西就馬上記錄

4、職業沒有男女差別

5、開始就不要輕言放棄

6、有生命力的照片才叫攝影

7、女人不是一定要打敗男人,學習沒有年齡限制

8、失去夢想那一刻,人生就結束了

9、就算自己一人在家,也要打理好自己的外表儀容

10、人要自律,隨心所欲過生活一定變得散漫

11、戀愛不分年齡,愛美不分過去和現在

http://morok.com/mobile/thread-44802.htm

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

Information

This entry was posted on 2016 年 08 月 04 日 by in 未分類.
%d 位部落客按了讚: